Verras mama op zondag 12 mei met een ontbijt in de prachtige natuur van de Oostvaardersplassen Almere

Trakteer mama op Moederdag met een feestelijke gift box vol lekkers! Geniet ter plekke van deze zoete proeverij met de beste koffie van onze Oostvaarders foodtruck of geef deze cadeau. De feestelijke Moederdag gift box is gevuld met heerlijke zoete lekkernijen, speciaal geselecteerd voor de allerliefste moeders!

Vanwege de benodigde voorbereidingen vragen we je om deze vooraf te bestellen via info@paviljoendeoostvaarders.nl. Je kunt de Moederdag gift box ophalen vanaf zaterdag 11 mei of ter plaatse nuttigen op één van onze picknick banken aan de waterkant. Op Moederdag serveren we ook fijne ontbijtspecials!

Moederdag gift box – 17,50 per stuk

  • frambozen cremeux taart met witte chocolade
  • aardbeien/yoghurt bavarois taart
  • macaron
  • mini lemon muffin
  • mango petit frangipan
  • suikerhartjes

Oostvaarders ontbijtspecials

  • pistache croissant
  • huisgemaakte wafel met verse aardbeien, witte chocoladesaus, frambozen coulis en merengue schuimpjes

Uitbreiding NBC: nieuw gebouw gereed in najaar 
Het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders, het gebouw waarin wij zijn gevestigd, is tijdelijk gesloten vanwege uitbreidingswerkzaamheden. Voor de lekkerste koffie, verse wafels, broodjes en meer lekkers kun je van woensdag t/m zondag van 11.00 tot 15.00 uur bij onze foodtruck terecht, de Oostvaarders FoodtruckBekijk hier het menu!

Tijdens de sluiting blijft de parkeerplaats toegankelijk voor wandelaars en fietsers. Je geniet dus nog steeds van de prachtige fiets- en wandelroutes rondom het Natuurbelevingcentrum, de toegangspoort van Nationaal Park Nieuw Land in Almere. Het nieuwe gebouw zal najaar 2024 worden opgeleverd. Vanaf dat moment kunnen we u weer met veel plezier verwelkomen. Bekijk hier een preview van hoe het gebouw er straks uit komt te zien.