Kom jij werken in de nieuwe wildernis in Almere? 

Bij Paviljoen de Oostvaarders beleef je de prachtige natuur van de Oostvaardersplassen Almere met alle zintuigen.  Je kunt bij ons restaurant dagelijks koffie drinken, lunchen, vergaderen en borrelen na een wandeling. Maar ook je familiedag organiseren met een excursie, groen vergaderen of je verjaardag vieren.

Voor ons restaurant zoeken we per direct parttime medewerkers bediening & afwas in het weekend en tijdens vakanties.

Hier werk je:
*op een superplek into the wild aan de Oostvaardersplassen in Almere
*met een gezellig en jong team leuke mensen uit Almere en omgeving
* voor een goed salaris en met groeimogelijkheden

Ons restaurant is gevestigd in het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders, één van de toegangspoorten van het Nationaal Park Nieuw Land in Almere. In dit gebouw is altijd wat te beleven en leer je meer over dit bijzondere moerasgebied. Kijk hier voor meer info.

Interesse?
Bel ons via tel 036-2020902 en vraag naar Barbara! Of app naar 06-29421124 met je naam en e-mailadres en we nemen contact met je op.