Kom in kerstsferen bij de Oostvaardersplassen Almere
Ons gezellige restaurant is de hele kerstvakantie geopend m.u.v. eerste kerstdag. Kom tijdens de kerstvakantie wandelen in de Oostvaardersplassen Almere en genieten van een van onze heerlijke kerstarrangementen bij Paviljoen de Oostvaarders.

Oostvaarders Christmas High tea 
Deze feestelijke Christmas High tea van 2 uur bestaat uit diverse biologische thee of koffie met:
Zoetigheden – scone met amarenen kersen en clotted cream, cheesecake met advocaat, chocolade kerstbonbon, tiramisu, mini kaneel muffin.

Hartig – mini pastei met champignon ragout, quiche met zalm, spinazie en zontomaat, mini broodje roomkaas en komkommer, waldorf salade en soepje van knolselderij en truffel.

De Oostvaarders Christmas High tea wordt speciaal voor de kerstvakantie op reservering geserveerd voor € 27,50 p.p. Reserveren kan via info@paviljoendeoostvaarders.nl.

Oostvaarders glühwein proeverij
Blijf in de kerstsferen en geniet tijdens de kerstvakantie van een glühwein proeverij met diverse lekkernijen waaronder flammkuchen mista, waldorfsalade, quiche van zalm, mini soepje en pretzels. De Oostvaarders glühwein proeverij is te bestellen per 2 personen voor 17,50 p.p.

Oostvaarders kerst- en eindejaar arrangementen voor (zakelijke) groepen
Op zoek naar een unieke locatie en beleving om samen met collega’s het jaar af te sluiten? Evalueer het jaar of kijk vooruit naar 2024 onder het genot van een feestelijk aangeklede borrel in ons in kerstsfeer ingerichte restaurant en vergaderlocatie aan de Oostvaardersplassen Almere. Kijk hier voor de prijzen en invulling van de diverse arrangementen.

Op zoek naar een origineel kerstcadeau?
Geef een cadeaukaart van Paviljoen de Oostvaarders voor high tea, koffie, taart, lunch of borrel met het mooiste uitzicht op de Oostvaardersplassen.
Kijk hier voor meer info.

Onze openingstijden tijdens de kerstvakantie van 2023 zijn:

  • Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur
  • Op 1e kerstdag zijn wij gesloten
  • Op oudejaarsdag 31 december sluiten we om 16.00 uur
  • Op nieuwjaarsdag 1 januari zijn we vanaf 11.00 uur geopend