Het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders, het gebouw waarin wij zijn gevestigd, is tijdelijk gesloten vanwege uitbreidingswerkzaamheden. Het nieuwe gebouw zal najaar 2024 worden opgeleverd. Vanaf dat moment kunnen we u weer met veel plezier verwelkomen. Bij onze foodtruck voor het gebouw kun je nu terecht voor heerlijke koffie, fijne wafels, broodjes en meer lekkers. Deze Oostvaarders Foodtruck is van woensdag t/m zondag geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Tijdens de sluiting blijft de parkeerplaats toegankelijk voor wandelaars en fietsers. Je geniet dus nog steeds van de prachtige fiets- en wandelroutes rondom het Natuurbelevingcentrum.

Nieuwe situatie
Onderdeel van de uitbreiding zijn twee prachtige nieuwe vergaderzalen op de begane grond, met vol uitzicht op de schitterende Oostvaardersplassen. Verder wordt het buitenterrein aangepast met onder andere een prachtig terras, krijgen we een prachtige winkel én een vernieuwde expositie en wordt ons restaurant geheel vernieuwd en uitgebreid. Bekijk hier een preview van hoe het gebouw er straks uit komt te zien.

Alternatieve groene vergaderlocatie
Met plezier bieden we u de mogelijkheid om een reservering te boeken bij restaurant Vlaar, onze locatie in ’s-Graveland naast Hilversum.
Restaurant Vlaar is een ideale vergader-, lunch- of dinerplek en beschikt over:

  1. Twee modern uitgeruste privéruimtes;
  2. Biedt op maat gemaakte culinaire arrangementen;
  3. Een centrale ligging in het Gooi tussen Amsterdam, Almere en Utrecht;
  4. Een culinaire keuken;
  5. Ruime en gratis parkeergelegenheid;
  6. Persoonlijke service;
  7. Een groene omgeving vlak bij het prachtige natuurgebied van Natuurmonumenten, op een steenworp afstand van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen waar je heerlijk kunt wandelen.

Meer informatie kun je opvragen via info@restaurantvlaar.nl of tel. 035-6561661.

Blijf op de hoogte
Helaas is er dus tijdelijk wat ongemak, maar er komt een prachtig gebouw voor terug! Op deze pagina blijf je op de hoogte over de actuele stand van zaken en belangrijke informatie. Voor  vragen blijven we gewoon bereikbaar via info@paviljoendeoostvaarders.nl.