Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een cadeaukaart van Paviljoen de Oostvaarders! Voor de lekkerste koffie, taart, lunch, borrel of high tea. Mét het mooiste uitzicht op de Oostvaardersplassen!

De lekkerste cadeaubon van Almere 
De cadeaukaart koop je in ons restaurant voor elk gewenst bedrag. Hij zit in een mooie cadeauverpakking in Oostvaarders stijl.

Beleef de Oostvaardersplassen 
Paviljoen de Oostvaarders is gevestigd in het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders, één van de toegangspoorten van het Nationaal Park Nieuw Land in Almere aan de rand van de Oostvaardersplassen. In dit gebouw is altijd wat te beleven en leer je meer over dit bijzondere moerasgebied. De ruime vergaderruimte en het modern ingerichte auditorium maken De Oostvaarders ook een prachtige plek voor vergaderingen en (familie)bijeenkomsten.