Op maandag 25 en dinsdag 26 september is Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders gesloten vanwege werkzaamheden in voorbereiding op de uitbreiding van het gebouw dat staat gepland voor volgend jaar. Deze uitbreiding is nodig omdat het unieke natuurgebied de Oostvaardersplassen, als onderdeel van Nationaal Park Nieuw Land, steeds meer in trek komt bij natuurliefhebbers en recreanten van binnen- én buitenland. Het gebied rondom het gebouw is deze dagen grotendeels goed bereikbaar voor fietsers of wandelaars. Woensdag 27 september ontvangen we graag weer bezoekers in het gebouw.

De bouw zal volgend jaar plaatsvinden. Via deze pagina informeren wij je over de stand van zaken en belangrijke informatie. Ook vind je hier alvast een kleine preview van hoe het gebouw en ons restaurant er straks uit komen te zien.