Zoek jij een leuke baan in de horeca in Almere, en ben je gek op de natuur? Paviljoen de Oostvaarders is een jong en snelgroeiend restaurant aan de Oostvaardersplassen Almere en is op zoek naar versterking van ons vaste team. Uniek is het weidse uitzicht vanuit het restaurant op dit schitterende moerasgebied. Hieronder vind je alle informatie over deze leuke horecavacature.

Werken in het wild
Wij zoeken per direct een allround horecamedewerker voor 24 uur per week. Ben jij 18 jaar of ouder, dienstverlenend, heb je affiniteit met horeca én lijkt het je fantastisch om op deze gave plek aan de rand van Nationaal Park Nieuw Land te werken? Solliciteer dan op deze superleuke functie. De werkzaamheden omhelzen zowel bedienings- als keukenwerkzaamheden. We hebben een leuk en enthousiast team dat staat te popelen om met je gaan samenwerken!

Interesse?
Mail je CV naar info@paviljoendeoostvaarders.nl of bel ons via tel. 036-2020902 en vraag naar bedrijfsleider Barbara Smit. Je kunt ook een What’s app sturen naar 06-29421124 en dan nemen we contact met je op.

Restaurant midden in de natuur
Paviljoen de Oostvaarders richt zich op bezoekers van het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders en het mooie natuurgebied, de Oostvaardersplassen Almere. Ons restaurant is dagelijks geopend van 10 tot 17 uur voor koffie, lunch, high tea, borrel, vergaderen en groepsarrangementen. Het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders is één van de toegangspoorten van het Nationaal Park Nieuw Land in Almere.

Stage lopen in de horeca
Paviljoen de Oostvaarders is erkend leerbedrijf. Dit betekent dat we met veel passie leerlingen en stagiaires voor de horeca opleiden en klaarstomen voor een mooie carriere in ons prachtige vakgebied. Zoek jij een stageplek in Almere, Flevoland? Stuur je cv naar info@paviljoendeoostvaarders.nl of bel naar 036-2020902.