Nieuwe menukaart: zomer koffiespecials & veel zomerse gerechten
We hebben een nieuwe menukaart! Met onder andere  zomer koffiespecials zoals de hazel latte ijskoffie (koude latte, hazelnootsiroeop, vanille ijs en slagroom). Bekijk hier onze nieuwe menukaart. Proef de zomer met onze huisgemaakte ice tea, heerlijke salades met zalm, geitenkaas of Oosterse kip of onze nieuwe tosti’s zoals de tosti met vegan cheese, gegrilde groenten en limoendip. Of de bio baguette met gepofte wildwonder tomaatjes, gegrilde groenten en limoen hummus en de flammkuchen met 3 kazen (geitenkaas, blauwschimmel, Parmezaan), vijgencompote en zongedroogde tomaatjes. Nieuwe specials zijn de  klassieke carpaccio en een warme sandwich met geitenkaas en gegrilde groenten. Waar mogelijk werken we met biologische, lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Lekker, gezond én duurzaam!

Oostvaarders High tea
Elke zaterdag is het High tea time bij Paviljoen de Oostvaarders! Dan ben je zonder reservering welkom voor onze high tea mét schitterend uitzicht op de Oostvaardersplassen Almere. Voor groepen vanaf 6 personen en op andere weekdagen verzoeken we je vriendelijk om vooraf te reserveren. Deze bijzondere high tea in Almere is een leuke culinaire activiteit om met vriendinnen of familie te doen of ter ere van een verjaardag, vrijgezellenfeest of babyshower.

De Oostvaarders High tea bestaat uit een ruime keuze aan thee (of koffie voor de liefhebber), een huisgemaakt soepje, diverse hartige hapjes en heerlijke zoete lekkernijen inclusief huisgebakken Engelse scones met clotted cream en citroenmarmelade. Uiteraard met een Oostvaarders twist!

Glutenvrij
Glutenvrij en gebak en brood behoren tot de mogelijkheden (enkel op reservering). Overige allergieën of dieetwensen? Geef deze ook graag vooraf aan ons door.

Groepsreserveringen
Neem voor groepsreserveringen contact met ons op via tel. 036-2020902 of stuur een mail naar info@paviljoendeoostvaarders.nl.