Groene inspiratie voor je vergadering, teamuitje, congres of presentatie

Bij Paviljoen de Oostvaarders in Almere beleef je de prachtige natuur van de Oostvaardersplassen met al je zintuigen. Hier kun je dagelijks vergaderen met duurzame catering, ver weg van je eigen werkomgeving en de hectiek van alledag. Het ikonische gebouw staat pal aan het water met weids uitzicht op het schitterende moerasgebied tussen Almere en Lelystad. Kijk hier voor meer info over de twee vergaderruimtes en onze duurzame vergaderarrangementen.

Op pad met de boswachter
Tijdens de break ga je met de boswachter op pad of kun je wildspotten vanuit onze panoramaruimte. Een unieke plek dus vol inspiratie, goed bereikbaar vanaf de A6 en middenin de natuur.

Meer weten? Je bent van harte welkom op de koffie! Je kunt ook bellen naar 036-2020902 voor een offerte op maat of mailen naar info@paviljoendeoostvaarders.nl.