Groen, gezond en duurzaam
Bij Paviljoen de Oostvaarders kun je groen, gezond en duurzaam koffie drinken, lunchen, high tea’en en borrelen. Waar mogelijk werken we met biologische, lokale en seizoensgebonden ingrediënten van duurzame leveranciers uit Almere en Flevoland. Zoals topfruit en heerlijke fruitsappen van Fruithal Smits uit Zeewolde, biologisch brood, appeltaart en koeken van Het Zonnelied uit Zeewolde, biologische baguettes van BroodLetter uit Almere-Buiten en duurzame koffie en thee van Smit & Dorlas. Bij de borrel serveren we onder andere biologische wijn uit Spanje, Castillo de Almansa Collección Organic, ambachtelijke en biologische rum van Biospirits uit Almere (heerlijk met warme chocolademelk!) en een mooi lichtblond biologisch trappistenbier La Trappe Puur.

Vega & vegan friendly
Steeds meer mensen kiezen ervoor om altijd of af en toe vegetarisch of veganistisch eten. Paviljoen de Oostvaarders heeft een gevarieerde kaart met diverse vegetarische en veganistische gerechten. Bijvoorbeeld een tosti met paddenstoelen, pompoen en vegan cheese of een biologische baguette met vegan filet americain en kiemgroenten. Onze huisgemaakte soep is altijd op vegetarische basis. en de vegan wortelcake is geweldig bij je kofffie Macchiato (naar wens met havermelk). Ook hebben we altijd glutenvrij brood in huis. Bekijk hier onze vega & vegan friendly menukaart. Lekker, gezond én duurzaam!

Dagelijks geopend 
Ons gezellige restaurant aan de Oostvaardersplassen Almere is dagelijks geopend van 10 tot 17 uur.