Hoera, Paviljoen de Oostvaarders is erkend leerbedrijf geworden! Dit betekent dat we met veel passie leerlingen en stagiaires voor de horeca gaan opleiden en klaarstomen voor een mooie carriere in ons prachtige vakgebied.

Paviljoen de Oostvaarders richt zich als nieuw en kleinschalig restaurant op bezoekers van het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders en het mooie natuurgebied, de Oostvaardersplassen Almere. Daarnaast ontvangen wij zowel zakelijke als particuliere groepen die bij ons een familiedag vieren, vergaderingen of groepsdiners en  high tea’s organiseren. Uniek is het weidse uitzicht vanuit het restaurant op dit schitterende moerasgebied tussen Almere en Lelystad. We zijn dagelijks geopend van 10 tot 17 uur.

Beschikbare leerplaatsen
Ben jij zoek naar een leuke stageplek bij een startend horecabedrijf op de mooiste plek van Almere? Wij hebben de volgende (BOL) leerplaatsen beschikbaar;

– Gastheer-/Gastvrouw niveau 2
– 1e medewerker Fastservice niveau 3

Kijk voor meer informatie op www.stagemarkt.nl.

Menukaart
Bij Paviljoen de Oostvaarders geniet je dagelijks van duurzaam, groen en gezond eten en drinken. Ons restaurant serveert dagelijks verse, duurzame koffie met ambachtelijke biologische appeltaart, knisperende flammkuchen, biologische baguettes of huisgemaakte soep op vegetarische basis. Waar mogelijk werken we met biologische, lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Lekker, gezond én duurzaam!

Interesse?
Stuur dan een mail met CV naar info@paviljoendeoostvaarders.nl of bel ons via tel. 036-2020902 en vraag naar Barbara Smit.