Zoek je een inspirerende groene plek voor je vergadering, teamuitje, zakelijke lunch, congres of presentatie?

Bij Paviljoen de Oostvaarders in Almere kun je elke dag groen vergaderen, ook in de winter. Deze groene ontmoetingsplek ligt centraal in Nederland met twee vergaderruimtes en biedt duurzame catering. Met plezier adviseren we je met een op maat gemaakt arrangement  voor jouw zakelijke bijeenkomst.

Midden in de natuur
Deze unieke vergaderlocatie ligt midden in de natuur aan het water. Het is één van de toegangspoorten van Nationaal Park Nieuw Land. Paviljoen de Oostvaarders is goed bereikbaar vanaf de A6 en heeft ruime parkeergelegenheid. Je vindt ons naast Almere Buiten, aan de rand van de Oostvaardersplassen Almere en onder de rook van Lelystad. Combineer je zakelijke bijeenkomst met een groepsactiviteit in de natuur zoals een wandeling in de prachtige omgeving van de Oostvaardersplassen, een presentatie van de boswachter of een natuurexcursie met de eco-kar van Staatsbosbeheer.

Vergaderarrangementen
In onze Almerekamer is ruimte voor 30 personen, in het Auditorium 60 personen. Er zijn diverse cateringmogelijkheden voor ontbijt, brunch, lunch, borrel of diner. Check onze vergaderarrangementen hier. We bieden ook op maat gemaakte arrangementen van een gezond broodje tot een 2- of 3-gangen seizoensmenu. Neem voor meer info en een op maat gemaakte offerte contact op met Sandra Drijgers via tel. 035-6561661 of info@paviljoendeoostvaarders.nl. Wees welkom!

Foto: Jorn van Eck