Goed nieuws: vanaf maandag 21 oktober is Paviljoen de Oostvaarders ook op maandag geopend! Onze openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Vanaf volgende week ben je dus elke dag van de week van harte welkom om te komen koffie drinken, lunchen met je beste vriendin, vergaderen in onze Almerekamer of borrelen met je collega’s. Bekijk hier onze vega & vegan friendly menukaart.

Paviljoen de Oostvaarders is gevestigd in het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders, de toegangspoort tot het bijzondere natuurgebied de Oostvaardersplassen aan de rand van Almere Buiten.  Het is de ideale locatie voor een groepsarrangement zoals een high tea of teamuitje met een aanvullende activiteit in de prachtige omgeving van de Oostvaardersplassen. Neem contact met ons op voor meer informatie via info@paviljoendeoostvaarders.nl of tel. 035-6561661 en vraag naar Sandra Drijgers.