Verras je mama op Moederdag met een Oostvaarders ontbijt of high tea

Verwen mama op Moederdag (zondag 14 mei)  met een feestelijk Oostvaarders Moederdagontbijt óf het high tea Moederdag arrangement. Je kunt hiervoor reserveren via info@paviljoendeoostvaarders.nl of tel. 036-2020902.

 • Oostvaarders Moederdagontbijt voor € 11,50 
  Dit heerlijke ontbijt bestaat uit:

  • bagel roomkaas en zalm
  • mini suikermuffin
  • hangop met granola en aardbeien
  • aardbei-banaan-sinaasappel smoothie
 • Oostvaarders high tea – Moederdag arrangement voor € 25,50 
  Deze speciale Moederdag high tea bestaat uit diverse biologische thee of koffie en:
  Zoet – chocopotje met mouse en roodfruit, scone aardbeienjam en clotted cream, bonbon, aardbeienroomtaart, mini suikermuffin
  Hartig – empanade met linzen, quiche van zalm en zongedroogde tomaat, mini bagel met roomkaas en komkommer, salade witlof (met zontomaat, rucola blauwe kaas en nootjes) en een soepje van courgette en citroen.

Wij serveren Legends thee in diverse smaken. Geniet van de bijzondere theeblends van deze handgeplukte thee, Fairtrade en FSC gecertificeerd.

Groen restaurant in Almere
Paviljoen de Oostvaarders is gevestigd in het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders aan de rand van Almere. Op zoek naar een origineel cadeau? Geef de cadeaukaart van Paviljoen de Oostvaarders! Deze koop je voor elk gewenst bedrag in ons restaurant in een mooie cadeauverpakking. Voor de lekkerste koffie, taart, high tea, lunch of borrel mét het mooiste uitzicht op de Oostvaardersplassen.