Ons terras is vanaf 28 april weer geopend van 12 tot 18 uur! Onze natuurkiosk met TO GO service is vanaf 10 uur al open. Je bent van harte welkom voor heerlijke koffie, huisgemaakte appeltaart, flammkuchen, high tea (op reservering), Italiaans ijs, sandwiches, frisdrank of een lekker biertje. Bekijk hier onze terraskaart. Houd onze Facebook en Instagram pagina’s in de gaten voor actuele openingstijden. Beleef de Oostvaardersplassen Almere met een fijne wandeling of fietstocht. Kijk hier voor alle actuele routes en openstellingen.

Beleef de natuur 
Bij Paviljoen de Oostvaarders beleef je de prachtige natuur van de Oostvaardersplassen met alle zintuigen in ons restaurant of op ons groene terras met natuurkiosk.  Je kunt bij ons restaurant dagelijks koffie drinken, lunchen, vergaderen en borrelen na een wandeling. Maar ook je familiedag organiseren met een excursie, groen vergaderen of je verjaardag vieren.

Neem voor offertes en boekingen contact met ons op via tel. 036-2020902 of info@paviljoendeoostvaarders.nl.