Paviljoen de Oostvaarders komt met een bijzondere To Go service: de Oostvaarders High tea & High Wine at home.

High tea & High wine at home
Iets te vieren? Geniet thuis met familie of vrienden van een feestelijke High Tea of High Wine, een assortiment zoete en hartige lekkernijen mét een Oostvaarders twist. Zowel de scones, quiche, soep als het gebak zijn huisgemaakt. De Oostvaarders High tea of High wine at home is te bestellen vanaf 2 personen en af te halen bij ons restaurant. De kosten zijn € 22,50 per persoon voor de High tea en € 27,50 per persoon voor de High wine.

It’s tea time! 

Er is een selectie Legends thee in diverse smaken toegevoegd waarmee je zelf thee kunt zetten. Geniet van de bijzondere theeblends van deze handgeplukte thee, Fairtrade en FSC gecertificeerd.

Thuis borrelen met een High wine

Kies je voor de High wine, dan ontvang je per 2 personen een fles heerlijke biologische wijn (wit, rosé of rood naar keuze) en een klein flesje Cava als feestelijk aperitief.

Zoete items
Scone met clotted cream en lemon curd
Mini appeltaartje
Petit four
Peren vijgentaart
Sinaasappel/chocolade cheese cake

Hartige items
Quiche met spinazie en feta
Huisgemaakt pompoensoepje
Salade tabouleh, gegrilde groente en kerrie hummus
Mini broodje zalm, crème fraîche en bieslook
Engelse sandwich roomkaas en komkommer

Bestellen
Bestellen kan telefonisch via tel. 036-2020902 of per mail via info@paviljoendeoostvaarders.nl. We ontvangen uw bestelling graag uiterlijk 24 uur van te voren.  In overleg kunnen we rekening houden met de volgende dieetwensen: glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch en vegan. Wij zijn dagelijks geopend van 10 tot 17 uur voor het afhalen van bestellingen en met onze To Go service.