Hoera, ‘onze’ nieuwe rotonde is sinds vrijdagavond 30 oktober geopend! Dit betekent dat ons restaurant en het Natuurbelevingcentrum De Oostvaarders weer met de auto bereikbaar zijn. Hiermee is de op- en afrit naar onze mooie locatie een stuk toegankelijker en veiliger geworden voor bezoekers en daar zijn we ontzettend blij mee!
To Go service
En nog meer goed nieuws, ons restaurant is vanaf morgen weer dagelijks open met een geweldige To Go service! Je bent van harte welkom voor het afhalen van food & drinks zoals koffie, taart, sandwiches, huisgemaakte soep, gluhwein, broodje Unox en natuurlijk warme chocomel met slagroom. We hebben ook ons Italiaans schepijs vernieuwd met super wintersmaken als marsepein, stoofpeer, hazelnoot of dark chocolate.
Vanzelfsprekend werken wij conform de actuele Corona richtlijnen. Het nuttigen van eten en drinken in ons restaurant, het gebouw of op het terras is derhalve helaas niet toegestaan. Hartelijk dank voor ieders medewerkring hierin! We zijn als vanouds open van 10 tot 17 uur.