Kom op tweede Kerstdag lekker uitwaaien bij de Oostvaardersplassen Almere!
Na een fijne wandeling kun je opwarmen in het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders van 10 tot 17 uur. Bekijk de expositie over de Nieuwe Wildernis of ga naar het kraaiennest bovenin het gebouw van waaruit je de uitgestrektheid van het gebied kunt bewonderen. Geniet in restaurant Paviljoen de Oostvaarders na je winterwandeling van koffie met verse taart, een fijne lunch, high tea of borrel met biologische wijn, ambachtelijke bieren en een feestelijke borrelplank.

Christmas high tea bij de Oostvaarders
Speciaal voor kerst wordt hier op reservering een feestelijke Christmas high tea geserveerd (vanaf 2 personen) voor 22,50 pp. De Oostvaarders high tea bestaat uit een ruime keuze aan thee (of koffie voor de liefhebber), een huisgemaakt soepje, diverse hartige hapjes en heerlijke zoete lekkernijen inclusief huisgebakken Engelse scones met clotted cream en citroenmarmelade. Uiteraard met een Oostvaarders twist! Reserveren voor de Oostvaarders high tea op tweede Kerstdag kan via tel. 036-2020902 of info@paviljoendeoostvaarders.nl.

Vier de kerstvakantie in de natuur
Kom tijdens de kerstvakantie wandelen in de Oostvaardersplassen Almere en genieten van groene, gezonde en duurzame dranken en gerechten zoals heerlijke duurzame koffie, verse appeltaart, biologische wijn, ambachtelijke bieren, flammkuchen, huisgemaakte soep en bio baguettes. Bekijk hier onze vega & vegan friendly menukaart. Ons gezellige restaurant is de hele kerstvakantie geopend van 10 tot 17 uur m.u.v. eerste kerstdag en nieuwjaarsdag.

Foto: Jorn van Eck