It’s teatime bij Paviljoen de Oostvaarders! Op zaterdagmiddag 7 december lanceren we onze eerste Oostvaarders High tea for 2. We serveren deze traditionele Engelse High tea vanaf 2 personen elke zaterdagmiddag in ons Paviljoen tussen 13.00 en 17.00 uur zonder reservering voor 22,50 per persoon.   

De Oostvaarders High tea for 2 bestaat uit een ruime keuze aan thee (of koffie voor de liefhebber), een huisgemaakt soepje, diverse hartige hapjes en heerlijke zoete lekkernijen inclusief huisgebakken Engelse scones met clotted cream en citroenmarmelade. Uiteraard met een Oostvaarders twist! Deze bijzondere high tea in Almere is een leuke culinaire activiteit om met vriendinnen of familie te doen of ter ere van een verjaardag, vrijgezellenfeest of babyshower. Voor groepen vanaf 6 personen en op andere weekdagen verzoeken we je vriendelijk om vooraf te reserveren.

Legends finest teas
Tijdens de Oostvaarders High tea for 2 kun je 2 uur genieten van ons royale aanbod van thee met een keuze uit verse munt- of gemberthee of diverse smaken Legends finest teas. Beleef de bijzondere theeblends van deze handgeplukte thee, Fairtrade en FSC gecertificeerd. Naar wens serveren we ook duurzame koffie van Smit & Dorlas.

Glutenvrij
Glutenvrij en gebak en brood behoren tot de mogelijkheden (enkel op reservering). Overige allergieën of dieetwensen? Geef deze ook graag vooraf aan ons door.

Groepsreserveringen
Neem voor groepsreserveringen contact met ons op via tel. 036-2020902 of stuur een mail naar info@paviljoendeoostvaarders.nl.