Zoek jij een leuke horeca bijbaan in Almere Buiten? En lijkt het je leuk om op een prachtige plek aan de rand van de Oostvaardersplassen te werken, samen met een enthousiast team in een geweldig gebouw? Grijp dan nu je kans! Paviljoen de Oostvaarders in Almere Buiten zoekt per direct jonge enthousiaste medewerkers bediening voor 1 of 2 middagen per week. Interesse? Stuur dan een mailtje naar info@paviljoendeoostvaarders.nl of bel Arlo Vlaar via 035-6561661.

Bij Paviljoen de Oostvaarders beleef je de natuur met alle zintuigen. Je kunt hier heerlijk koffie drinken, lunchen en borrelen na een wandeling, maar ook je familiedag organiseren met een excursie, groen vergaderen of je verjaardag vieren. Uniek is het weidse uitzicht vanuit het restaurant op dit schitterende moerasgebied tussen Almere en Lelystad. Bekijk onze vega & vegan friendly menukaart hier.

Restaurant en vergaderlocatie Oostvaarders