Het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders, het gebouw waarin ons restaurant is gevestigd en toegangspoort van het Nationaal Park Nieuw Land, is tijdelijk gesloten vanwege uitbreidingswerkzaamheden. Voor de lekkerste koffie, verse wafels, broodjes en meer lekkers kun je van woensdag t/m zondag van 11.00 tot 15.00 uur bij onze foodtruck terecht, de Oostvaarders Foodtruck. Bezoekers van ons mooie natuurgebied aan de rand van Almere en de Oostvaardersplassen ontvangen we hier met een grote glimlach én met de kwaliteit die men van ons gewend is. Daarnaast zullen we mensen natuurlijk ook met veel enthousiasme informeren over het nieuwe gebouw en alle ontwikkelingen.

Verse wafels & meer
Bij de Oostvaarders Foodtruck kun je genieten van heerlijke biologische koffie en koffiespecials van Smit en Dorlas, geweldige verse wafels zoals de Bananarama (banaan, 100 % pindakaas en karamelsaus), verse koeken, zomerse dranken, ijs en Italiaanse foccacia’s. Bekijk hier het Foodtruck menu.

Nieuwe Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders
Het nieuwe gebouw zal najaar 2024 worden opgeleverd. Kijk hier voor meer informatie. Heb je vragen? Wij zijn dagelijks te bereiken via info@paviljoendeoostvaarders.nl. Dank voor je begrip en tot snel!