Deze functie is inmiddels ingevuld

Wegens het groeiende aantal bezoekers dat dagelijks geniet van ons restaurant en gebied, zijn we op zoek naar een senior horecamedewerker voor 32 of 38 uur per week. Ben jij 21 jaar of ouder, gastvrij, dienstverlenend, heb je ervaring in de horeca, heb je leidinggevende kwaliteiten en ambities én ben je gek op de natuur? Solliciteer dan op deze super leuke en veelzijdige functie!

Functieomschrijving
Je bent zowel werkzaam in de bediening als in de keuken waar je zelf lunchgerechten bereidt of de mise en place maakt. Daarnaast ondersteun je de bedrijfsleider met taken als voorraadbeheer, het plaatsen van bestellingen, het coördineren van groepsontvangsten en het doorvoeren en controleren van HACCP-regels. Deze functie biedt daarnaast interessante doorgroeimogelijkheden met de geplande nieuwbouw en uitbreiding van Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders.

Werken op de mooiste plek van Almere
Ons restaurant in het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders in Almere is 7 dagen per week van 10 tot 17 uur geopend. Naast het restaurant beschikken we over een prachtige vergaderruimte, een natuurkiosk en groen terras. Dit mooie gebouw is één van de toegangspoorten tot Nederlands jongste Nationaal Park, het Nationaal Park Nieuw Land. Een prachtige plek in ontwikkeling waar altijd wat te doen is.

Interesse? Mail je CV naar info@paviljoendeoostvaarders.nl of bel naar 036-2020902 en vraag naar Barbara. Je bent van harte welkom voor een kennismaking!