Hoera, we zijn weer open! Je bent dagelijks van harte welkom in ons restaurant bij het prachtige natuurgebied Oostvaardersplassen aan de rand van Almere. Geniet van buiten eten met heerlijke biologische koffie, verse taart, sandwiches, flammkuchen, specials en veel meer. Iets bijzonders te vieren? Met de Oostvaarders High tea of High wine heb je een feestelijke en lekkere invulling voor een middag uit met vriendinnen, bedrijfsuitje of verjaardag. Natuurlijk mét uitzicht op de Oostvaardersplassen!

Boek nu een feestelijke High wine
De Oostvaarders High wine bestaat uit 2 glazen heerlijke wijn met 5 hartige en 3 zoete hapjes. Eet je vegetarisch, veganistisch of glutenvrij? Laat het ons weten bij de reservering en wij houden rekening met vegetarische of dieetwensen. Deze High wine is te boeken vanaf 2 personen via tel. 036-2020902 of info@paviljoendeoostvaarders.nl.

Nationaal Park Nieuw Land
Deze natuurlocatie is gevestigd in het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders, één van de toegangspoorten van het Nationaal Park Nieuw Land in Almere. In dit gebouw is altijd wat te beleven en leer je meer over dit bijzondere moerasgebied. De ruime vergaderruimte en het modern ingerichte auditorium maken De Oostvaarders ook een prachtige plek voor vergaderingen en (familie)bijeenkomsten.