Geniet thuis van de feestelijke Oostvaarders high tea met de Oostvaarders TO GO service. Je bestelt deze feestelijke selectie voor thuis telefonisch of per mail. Je kunt je bestelling dagelijks bij ons ophalen.

Zoete en hartige lekkernijen
Ons team heeft het assortiment vernieuwd met heerlijke zoete en hartige lekkernijen. Zowel de scones, de quiche als het gebak zijn huisgebakken. Er is een selectie Legends thee in diverse smaken toegevoegd waarmee u zelf thee kunt zetten. Geniet van de bijzondere theeblends van deze handgeplukte thee, Fairtrade en FSC gecertificeerd.

Zoetigheden:

-Scone met clotted cream en lemon curd
-Frambozen cheesecake
-Mini appeltaartje
-Choco ganachetaart
-Carrot madeleine

Hartige hapjes:

-Quiche met geitenkaas en spinazie
-Mini sandwich zalm, crème fraîche, zongedroogde tomaat
-Hertencarpaccio met truffelmayo, pijnboompit, rucola
-Soepje van de dag
-Pasteitje met paddenstoelenragout

Deze Oostvaarders High tea is te boeken voor 23,50 p.p. vanaf 2 personen via tel. 036-2020902 of info@paviljoendeoostvaarders.nl. U kunt deze dagelijks afhalen bij onze TO GO service in ons restaurant in Almere, Oostvaardersbosplaats 1 (bij Oostvaardersplassen Almere).

Oostvaarders High wine in Nationaal Park Nieuw Land
Deze high tea locatie in Almere is gevestigd in het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders, één van de toegangspoorten van het Nationaal Park Nieuw Land. In dit gebouw is altijd wat te beleven en leer je meer over dit bijzondere moerasgebied. De ruime vergaderruimte en het modern ingerichte auditorium maken De Oostvaarders ook een prachtige plek voor vergaderingen en (familie)bijeenkomsten.