Paviljoen de Oostvaarders komt met een bijzondere To Go service: de Oostvaarders High tea & High Wine at home.

X-mas High tea & High wine at home
Vier de kerstvakantie met een heerlijke X-mas High tea of High wine at home. Geniet thuis met familie of vrienden van deze feestelijke High Tea of High Wine, een assortiment zoete en hartige lekkernijen mét een Oostvaarders twist. De Oostvaarders High tea of High wine at home is te bestellen vanaf 2e kerstdag tot en met 2 januari vanaf 2 personen en af te halen bij ons restaurant. De kosten zijn € 23,50 per persoon voor de High tea en € 35,50 per persoon voor de High wine.  vanaf 2 personen.

Geniet van een High wine in kerststijl
De X-Mas High wine at home is een feestelijk kerstarrangement voor thuisdat bestaat uit een schaal met hartige hapjes en zoetigheden, en per 2 personen een fles heerlijke biologische wijn (wit, rosé of rood naar keuze) en een klein flesje Cava als feestelijk aperitief.  De prijs voor dit arrangement is € 35,50 p.p.

Hartige hapjes: 
– knolselderij truffelsoepje
– pasteitje met een paddestoelen ragout
– vitello tonato, pijnboompitjes,rucola
– mini broodje met gerookte zalm
– mini quiche geitenkaas, spinazie, zongedroogde tomaatjes

Zoetigheden:
– scone, clotted cream, lemon curd
– bitterkoekjes bavaroise
– dadeltaart
– chocolade brownie
– kerstbonbon

Boek nu 
Naast de X-Mas High wine kun je ook kiezen voor een X-Mas High tea (23,50 pp). Eet je vegetarisch, veganistisch of glutenvrij? Laat het ons weten bij de reservering en wij houden rekening met vegetarische of dieetwensen. Deze High wine is te boeken vanaf 2 personen via tel. 036-2020902 of info@paviljoendeoostvaarders.nl. Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders en ons restaurant zijn de hele kerstvakantie van 10 tot 17 uur geopend met uitzondering van 1e Kerstdag en Oudjaarsdag.

Oostvaarders High wine in Nationaal Park Nieuw Land
Deze mooie high wine locatie is gevestigd midden in de natuur op de begane grond van het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders, één van de toegangspoorten van de Oostvaardersplassen Almere en Nationaal Park Nieuw Land. Het hele jaar door worden hier excursies en evenementen georganiseerd. Kijk hier voor de agenda.