Leuk dat je kijkt naar onze uitstaande vacatures! Ben je dienstverlenend, heb je affiniteit met de horeca én ben je gek op de natuur? Dan heten we je van harte welkom om te solliciteren. Wij zijn een jong en snelgroeiend restaurant in de Oostvaardersplassen Almere. Momenteel zijn we op zoek naar versterking van ons jonge team voor de volgende functies:

  • Parttime medewerkers bediening voor het weekend
  • Allround horecamedewerker – flexibel of vast dienstverband

We zijn elke dag van 10.00 tot 17.00 uur geopend, dus je werkt in principe alleen overdag. We bieden het leukste horecateam, een goed salaris en gezellige personeelsuitjes. Daarnaast is een interne horecatraining onderdeel van jouw inwerkperiode. Paviljoen de Oostvaarders is erkend leerbedrijf. Dit betekent dat we met veel passie leerlingen en stagiaires voor de horeca opleiden en klaarstomen voor een mooie carriere in ons prachtige vakgebied.

Heb je interesse in één van deze superleuke functies? We nodigen je graag uit voor een kennismaking. Mail je cv naar info@paviljoendeoostvaarders.nl of bel met 036-2020902 en vraag naar Barbara Smit.

Beleef de Oostvaardersplassen
Bij Paviljoen de Oostvaarders beleef je de prachtige natuur van de Oostvaardersplassen met alle zintuigen. Je kunt bij ons restaurant dagelijks van 10 tot 17 uur koffie drinken, lunchen, high teaen, vergaderen en borrelen na een wandeling. We zijn gevestigd in het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders in Almere, één van de toegangspoorten tot Nederlands jongste Nationaal Park, het Nationaal Park Nieuw Land. Dit is de perfecte plek om een ontdekkingstocht naar de Oostvaardersplassen Almere te beginnen. Hier starten de mooiste wandel- en fietsroutes en excursies van Staatsbosbeheer. In het weekend zijn er vaak leuke activiteiten of grotere evenementen. Vanuit het gebouw heb je een prachtig uitzicht over de uitgestrekte vlaktes en plassen.