Wij zijn een jong en snelgroeiend restaurant in de Oostvaardersplassen Almere en op zoek naar versterking van ons enthousiaste en jonge team. Ons restaurant en vergaderlocatie in het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders is 7 dagen per week van 10 tot 17 uur geopend.

Werken in de horeca met flexibel contract
Ben jij 18 jaar of ouder, dienstverlenend, heb je affiniteit met horeca én ben je gek op de natuur? Ben je op zoek naar een leuke (tijdelijke) baan met flexibele uren, bijvoorbeeld omdat je een tussenjaar hebt en op zoek bent naar passend werk? Solliciteer dan op deze super leuke functie. Wij zoeken iemand die kan inspringen als allround horecamedewerker met de toenemende drukte in ons restaurant en vergaderlocatie. De werkzaamheden omhelzen zowel bedienings- als keukenwerkzaamheden. Interesse? Mail je CV naar info@paviljoendeoostvaarders.nl of bel voor een kennismakingsafspraak met 036-2020902 en vraag naar Barbara Smit.

Beleef de Oostvaardersplassen
Bij Paviljoen de Oostvaarders beleef je de prachtige natuur van de Oostvaardersplassen met alle zintuigen in ons restaurant of op ons groene terras met natuurkiosk. Je kunt bij ons restaurant dagelijks koffie drinken, lunchen, vergaderen en borrelen na een wandeling. Ons restaurant is dagelijks geopend van 10 tot 17 uur. Kijk hier voor meer informatie over het gebied en de activiteiten.