IETS TE VIEREN? BOEK EEN OOSTVAARDERS HIGH TEA

It’s tea time met de Oostvaarders High tea! Leuk om te doen voor een verjaardag, babyshower of uitje met collega’s. De Oostvaarders High tea bestaat uit een ruime keuze aan thee (of koffie voor de liefhebber), een huisgemaakt soepje, diverse hartige hapjes en heerlijke zoete lekkernijen inclusief huisgebakken Engelse scones met clotted cream en citroenmarmelade. Uiteraard met een Oostvaarders twist!

Legends finest teas
Tijdens de Oostvaarders High Tea kun je 2 uur genieten van ons royale aanbod van thee met een keuze uit koffie, verse munt- of gemberthee of diverse smaken Legends finest teas. Beleef de bijzondere theeblends van deze handgeplukte thee, Fairtrade en FSC gecertificeerd.

Glutenvrij
Glutenvrij gebak en brood behoren tot de mogelijkheden (enkel op reservering). Overige allergieën of dieetwensen? Geef deze ook graag vooraf aan ons door.

Groen restaurant in Almere
Deze bijzondere high tea is dagelijks vanaf 2 personen te boeken op reservering (uiterlijk 48 uur vooraf) of elke zaterdag zonder reservering. Paviljoen de Oostvaarders is gevestigd in het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders met weids uitzicht over de Oostvaardersplassen aan de rand van Almere. Reserveren kan via tel. 036-2020902 of info@paviljoendeoostvaarders.nl.