In ons jonge en snelgroeiende restaurant aan de Oostvaardersplassen Almere is plaats voor een allround horecamedewerker! De werkzaamheden omhelzen zowel bedienings- als keukenwerkzaamheden en het betreft een functie voor 32 uur per week.

Join the team!
Ben jij 21 jaar of ouder, dienstverlenend, heb je affiniteit met horeca én ben je gek op de natuur? Solliciteer dan op deze super leuke functie! Stuur je CV naar info@paviljoendeoostvaarders.nl en we nemen contact met je op voor een kennismakingsafspraak.

Beleef de Oostvaardersplassen
Bij Paviljoen de Oostvaarders beleef je de prachtige natuur van de Oostvaardersplassen met alle zintuigen in ons restaurant of op ons groene terras met natuurkiosk. Je kunt bij ons restaurant dagelijks koffie drinken, lunchen, vergaderen en borrelen na een wandeling. Ons restaurant is dagelijks geopend van 10 to 17 uur.