Bereikbaarheid 12 t/m 30 oktober
Momenteel wordt er hard gewerkt aan een rotonde op de Buitenring N702 van Almere. Hierdoor wordt het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders, waarin ons restaurant is gevestigd, nóg beter bereikbaar. Vanaf 12 oktober t/m 30 oktober kunnen automobilisten hierdoor niet op de Oostvaardersbosplaats komen en is Paviljoen de Oostvaarders, evenals het Natuurbelevingcentrum, gesloten. Parkeren kan nog wel op de Hugo de Vriesplaats, achter Indoor Mountainbike. Kijk hier voor meer informatie.

Oostvaarders winterkiosk geopend vanaf 31 oktober 
Vanaf 31 oktober is de Oostvaarders winterkiosk dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 voor Take away van heerlijke biologische koffie en thee, huisgemaakte appeltaart, warme choco, verse soep, flammkuchen, tosti’s, Italiaans ijs en nog veel meer! Tot 12 november is ons restaurant incl. vergaderruimte verplicht gesloten vanwege de actuele corona maatregelen.