NIEUWE MENUKAART!
Wist je dat we onze vega en vegan friendly menu hebben uitgebreid? Bekijk hier onze nieuwe menukaart. Nieuw zijn onze fijne tosti’s met bijpassende dips zoals de tuna melt met boerenkaas, zongedroogde tomaat, ui en chilidip. Maar ook heerlijke salades met geitenkaas, tonijn of geroosterde pompoen en nieuwe vegan gerechten zoals de bio baguette met huisgemaakte vega filet americain en kiemgroenten of de flammkuchen met pompoen, paddenstoelen en kerrie hummus. Nieuwe special is de croque monsieur van desembrood met boerenham en raclette kaas, nu al een hit! Of kies voor een Chai latte, warme choco met biologische rum (uit Almere!) of één van de heerlijke fruitsappen van Fruithal Smits uit Zeewolde. Waar mogelijk werken we met biologische, lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Lekker, gezond én duurzaam!

Oostvaarders High tea
Elke zaterdag is het High tea time bij Paviljoen de Oostvaarders! Dan ben je zonder reservering welkom voor onze high tea mét schitterend uitzicht op de Oostvaardersplassen Almere. Voor groepen vanaf 6 personen en op andere weekdagen verzoeken we je vriendelijk om vooraf te reserveren. Deze bijzondere high tea in Almere is een leuke culinaire activiteit om met vriendinnen of familie te doen of ter ere van een verjaardag, vrijgezellenfeest of babyshower.

De Oostvaarders High tea bestaat uit een ruime keuze aan thee (of koffie voor de liefhebber), een huisgemaakt soepje, diverse hartige hapjes en heerlijke zoete lekkernijen inclusief huisgebakken Engelse scones met clotted cream en citroenmarmelade. Uiteraard met een Oostvaarders twist!

Legends finest teas
Tijdens de Oostvaarders High tea kun je 2 uur genieten van ons royale aanbod van thee met een keuze uit verse munt- of gemberthee of diverse smaken Legends finest teas. Beleef de bijzondere theeblends van deze handgeplukte thee, Fairtrade en FSC gecertificeerd. Naar wens serveren we ook duurzame koffie van Smit & Dorlas.

Glutenvrij
Glutenvrij en gebak en brood behoren tot de mogelijkheden (enkel op reservering). Overige allergieën of dieetwensen? Geef deze ook graag vooraf aan ons door.

Groepsreserveringen
Neem voor groepsreserveringen contact met ons op via tel. 036-2020902 of stuur een mail naar info@paviljoendeoostvaarders.nl.